6 bra tips på smarta appar som underlättar i vardagen

Det är bara att erkänna det, våra mobiler har blivit en enormt stor del av våra liv och man skulle kunna se det som vår personliga assistent. Denna enhet innehåller en stor del av all vår information, kontakter, meddelanden, anteckningar, underhållning, och mycket annat.

Eftersom mobilen är så pass central för oss är det viktigare än någonsin tidigare att hålla den uppdatera med de senaste apparna som kan underlätta livet och vardagen. I samma veva som du ser över vilka appar du ska installera bör du även fundera på vilka som du ska ta bort. Enligt oss är det nämligen viktigt att inte ha för många installerade och enbart ha de viktigaste.

Låt oss nu ta en titt på 6 smarta appar som förhoppningvis kan underlätta i din vardag!

1. Swish

Swish är en mobilapplikation för överföring av pengar inom Sverige som lanserades i december 2012 av Getswish AB. Applikationen möjliggör omedelbara betalningar mellan bankkonton via mobilnummer som kopplade till kontonummer.

Med hjälp av denna betalningstjänst har det aldrig någonsin tidigare varit enklare att skicka och ta emot pengar. Eftersom det har så smidigt har det dykt upp konkurrenter som också möjliggör snabba betalning, som t.ex. Zimpler. När det gäller denna tjänst så finns det faktiskt en hel del Zimpler casino utan licens som erbjuder insättningar med just detta betalsätt.

2. Spotify

Som du säkert känner till så är Spotify en tjänst för musikstreaming som gör det möjligt för användare att lyssna på mängder av olika låtar eller artister från sina mobila enhet.

Med Spotify-appen kan du skapa, dela och upptäcka nya spellistor samt göra dina befintliga spellistor tillgängliga för vem som helst att ta del av.

3. Evernote

Evernote är en app som hjälper dig att hålla ditt liv strukturerat. Med hjälp av denna app kan du anteckna, göra listor och spela in påminnelser med din röst.

Du kan även dela dokument och information mellan alla dina enheter, så att du har all din information tillgänglig oavsett vilken av dina enheter du använder!

4. WhatsApp

WhatsApp är en meddelande-app där du kan skicka meddelanden, bilder, videor och ljudfiler till dina vänner helt gratis.

Appen låter dig också ringa röst- och videosamtal gratis, vilket gör appen till perfekt för att hålla kontakten med vänner och familj.

5. Twitter

Twitter är en app för sociala medier där du kan dela korta meddelanden, foton och videor med dina följare.

Du kan också delta i samtal med andra Twitter-användare eller följa dem för att se vad de gör. På Twitter kan du dessutom lära dig många nya saker om du följer rätt personer inom de områden du är intresserad av.

6. Google Maps

Google Maps är en navigations-app som tillhandahåller detaljerade kartor över länder över hela världen. Appen kan visa dig var du befinner dig, låter dig söka efter platser och visar POI:er (Points of Interest) i närheten av din nuvarande plats.

Detta är med andra ord en perfekt app att använda sig av om du befinner dig på ett nytt ställe som du inte känner till så bra. Enligt oss är detta ett måste att ha installerat om man reser runt och vill försäkra sig om att man hittar rätt.