Om oss

Välkommen till Jamombud!

Vi som skapat den här sajten är i 25-års åldern och heter Stefan, Jessika, och Olle. För att ge lite bakgrund till hur vi känner varandra så kan man enkelt sammanfatta det med att vi träffades i gymnasiet och har hållit ihop sedan dess. Under årens gång har det varit perioder när vi umgåtts mindre på grund av olika anledningar – men vi har alltid hittat tillbaka till varandra och idag har vi en stark vänskap.

Något vi har gemensamt med varandra är att vi alltid har velat driva en blogg/webbplats. Ingen av oss är särskilt teknisk eller vet hur man designar bra, så det är därför vår hemsida kan kännas lite enkel. Men visst finns det en viss charm med det också? Vi försöker istället lägga energi på att skapa bra och intressant innehåll för dig som tittar in här.

Så vilken typ av innehåll kan du förvänta dig här på Jamombud? Ja egentligen har vi inga fasta ämnen direkt, utan vi skriver om det vi tycker är värt att ta upp helt enkelt. Det kan vara allt ifrån någon spännande nyhet, något som hänt i våra privatliv, eller något annat som vi vill dela med oss av.

Vi tar gärna emot konstruktiv feedback, så om du har det bör du inte tveka att skicka in det till oss.

Ha det bäst och trevlig läsning!